930×122 CAPRA 5

deces

LIA SPIRIDON A MURIT

Lia Maria Manuela Spiridon a murit.

Citiți și: Sfârșit tragic! Munții au mai făcut o victimă

Diagnosticată cu leucemie, tânăra piteșteancă a început cu câteva luni în urmă, la vârsta de 19 ani, lupta cu această cumplită boală. O luptă în care oameni minunați au organizat numeroase campanii umanitare pentru strângerea celor 200.000 de euro de care era nevoie pentru transplantul de măduvă.

Banii s-au strâns, iar Lia a plecat în Italia pentru operație și tratament. Din păcate, astăzi a pierdut lupta cu boala. Dumnezeu să o odihnească-n pace!

Citiți și: Breaking News! Este doliu! A murit unul dintre cei mai valoroși români

Absolventă a Colegiului Economic „Maria Teiuleanu” din Pitești, Lia Maria Manuela Spiridon era studentă la două facultăți din Capitală: Drept și Academia de Studii Economice, specializarea administrarea afacerilor cu predare în limba germană. Din cauza bolii a fost nevoită să-și suspende studiile.

Pe 8 martie anul curent a fost începutul tuturor strădaniilor în ajutorul acestei fete minunate: http://epitesti.ro/social/bolnava-de-leucemie-o-pitesteanca-studenta-la-drept-si-ase-nevoie-de-ajutor/.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90