930 x122 grota rece

colegiul armand calinescu

LICEENII DE LA „ARMAND CĂLINESCU”, INFORMAȚI DESPRE PARLAMENTUL EUROPEAN

Probabil cea mai mare parte a românilor nu știu care este activitatea reprezentanților lor în Parlamentul European. Nici cu ce se ocupă această instituție.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Gradul scăzut de interes al opiniei publice, dovedit și prin absenteismul masiv al electoratului la alegerile europarlamentare, este îngrijorător. Prin urmare, organizația „Europe Direct Argeș” încearcă să informeze și să stârnească în rândul populației din județ un oarecare interes pentru instituțiile și alegerile europene. Reprezentanți de-ai săi s-au dus la Colegiul Tehnic „Armand Călinescu” din Pitești tocmai pentru informarea tinerilor asupra subiectului. Elevii au primit detalii despre activitatea și atribuțiile Parlamentului European și despre alegerile europarlamentare. Proiectul de informare s-a desfășurat sub deviza „Acționează! Reacționează! Decide!”.

Amintim că următoarele alegeri pentru Parlamentul European ar urma să aibă loc pe 25 mai anul acesta. (Foto: Parlamentul European de la Bruxelles)

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90