930×122 CAPRA 5

ana bucur

LICEU DE TOP ÎN ARGEȘ, ELEVI DE SUCCES

Liceu de top în Argeș, elevi de succes. Elevi ai Liceului Teoretic „Iulia Zamfirescu” au reprezentat Mioveniul la festivalul concurs internațional de interpretare la pian „Micul virtuoz”. Pianiștii argeșeni, pregătiți de prof. Ana Bucur, au câștigat premii importante la acest festival concurs, desfășurat recent în București.

Citiți și: O ELEVĂ DIN MIOVENI ARE NEVOIE DE AJUTOR

Vali Boghirnea (clasa a IX-a A) și Miruna Picurici (clasa a III-a C) au obținut primul loc. Andrei Moiceanu (clasa a X-a B) s-a clasat pe locul al doilea, iar Ioana Monica Vasile (clasa pregătitoare) și Octavian Luță (clasa I B) au obținut locul al treilea.

La competiţie au concurat în jur de 200 de interpreţi din 19 ţări, printre care s-au numărat Austria, Germania, Franţa, Italia, România, Republica Moldova, Ucraina, Rusia, China și SUA. Din România au fost reprezentate 25 de judeţe.

Citiți și: TÂRG DE PRĂJITURI ÎN ARGEȘ

Festivalul concurs „Micul virtuoz” li se adresează preşcolarilor şi elevilor care studiază pianul în timpul liber ca activitate extraşcolară.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90