Nisan 930 x 122

ana bucur

LICEU DE TOP ÎN ARGEȘ, ELEVI DE SUCCES

Liceu de top în Argeș, elevi de succes. Elevi ai Liceului Teoretic „Iulia Zamfirescu” au reprezentat Mioveniul la festivalul concurs internațional de interpretare la pian „Micul virtuoz”. Pianiștii argeșeni, pregătiți de prof. Ana Bucur, au câștigat premii importante la acest festival concurs, desfășurat recent în București.

Citiți și: TÂRG DE PRĂJITURI ÎN ARGEȘ

Vali Boghirnea (clasa a IX-a A) și Miruna Picurici (clasa a III-a C) au obținut primul loc. Andrei Moiceanu (clasa a X-a B) s-a clasat pe locul al doilea, iar Ioana Monica Vasile (clasa pregătitoare) și Octavian Luță (clasa I B) au obținut locul al treilea.

La competiţie au concurat în jur de 200 de interpreţi din 19 ţări, printre care s-au numărat Austria, Germania, Franţa, Italia, România, Republica Moldova, Ucraina, Rusia, China și SUA. Din România au fost reprezentate 25 de judeţe.

Festivalul concurs „Micul virtuoz” li se adresează preşcolarilor şi elevilor care studiază pianul în timpul liber ca activitate extraşcolară.

Nisan 555×222
Jupiter 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066