930×122 CAPRA 5

lingua international

    LINGUA INTERNATIONAL! CURSURI DE ENGLEZĂ, FRANCEZĂ ȘI GERMANĂ

    Lingua International! Cursuri de engleză, franceză și germană. Comunicarea este una dintre cele mai importante abilități prin care reușim să ne integrăm și să performăm la un loc de muncă, respectiv cea mai des precizată abilitate cerută de angajatori în anunțurile de recrutare.

    Citiți și: LINGUA INTERNATIONAL, RĂSPUNSURI PENTRU PĂRINȚI

    Deși pare cel mai ușor lucru, comunicarea profesională este un atu pentru cei care și-au dezvoltat efectiv aceste abilități. Mai mult, a comunica cu ușurință într-o limbă străină reprezintă un avantaj care poate face diferența între cei care reușesc și cei care nu reușesc în carieră, respectiv între mediile de lucru multiculturale performante și cele în care apar bariere. Astfel, comunicarea este esența dezvoltării personale și în afaceri, este esența Lingua International!

    Lingua International a apărut pe piața firmelor specializate în servicii lingvistice în urmă cu mai bine de 12 ani, poziționându-se pe piața de profil din județul Argeș ca un furnizor de produse educaționale de calitate, lucrând cu peste 90 de companii și 4.000 de cursanți de toate vârstele, răspunzând cu succes tuturor nevoilor clienților. Cursurile de limbi străine oferite sunt concepute și adaptate la obiectivele și nevoile de formare ale fiecărui client, astfel încât să sprijine dezvoltarea personală și profesională. De asemenea, cursurile sunt adaptate la nevoile specifice fiecărei companii-client, astfel încât să le ofere angajaților acesteia un avantaj lingvistic și cultural în negocierea de contracte internaționale, în participarea la ședințe de lucru și conferințe cu parteneri străini și în comunicarea, respectiv colaborarea intra-companie cu colegii străini.

    Citiți și: LINGUA INTERNATIONAL, PARTENERUL TĂU DE BUSINESS!

    Oferta Lingua Internațional cuprinde cursuri de engleză/engleză pentru afaceri (toate nivelurile) și de engleză specializată (nivel mediu-avansat), franceză și germană (toate nivelurile), precum și cursuri de limba română ca limbă străină pentru cetățeni străini. Totodată, Lingua Internațional oferă servicii de traduceri și interpretariat de bună calitate, în cel mai scurt timp, la prețuri competitive, în condiții de maximă confidențialitate cu privire la natura, structura și conținutul documentelor clientului.

    Pentru mai multe detalii, vizitați www.lingua-international.ro.  

    DATE DE CONTACT

    Adresa: strada Caporal Pătru, nr. 30, etaj 1, Pitești, cod poștal 110254, Argeș. Telefon: 0727.707.604, 0744.423.395, 0769.619.760 

    E-mail: internationalingua@yahoo.com și scoaladelimbistraine@yahoo.com.

    Lingua Internațional poate fi partenerul care să contribuie la dezvoltarea ta personală și profesională! Poate fi partenerul tău de business!

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3