Kaia 930 x 120

PublitransAuto

Linie de autobuz spre Tudor Vladimirescu

Un traseu experimental va fi infiintat la Pitesti de joi, 6 octombrie. Este vorba de un traseu de transport public local de calatori indelung solicitat de catre cetatenii din zona riverana Argesului si care pana acum au fost „rupti” de oras din cauza caii ferate care traverseaza municipiul resedinta de judet.

Asocierea Publitrans – CNCD – Girexim anunta ca incepand de joi, 6 octombrie, va fi instituit un traseu experimental prin modificarea traseului Liniei 1. Este vorba de traseul de intoarcere care va fi de pe strada George Cosbuc, pe la sensul giratoriu de la fosta Fabrica de Bere, apoi pe strada Nicolae Balcescu, va parcurge Calea Bascov – Gheorghe Sincai si va avea cap de linie in cartierul Tudor Vladimirescu.

Statiile de parcurs aferente liniilor de transport care circula pe strazile mentionate vor fi mentinute, dar vor fi infiintate si alte statii noi.

In cartierul Tudor Vladimirescu a mai existat o linie de transport de maxi-taxi intr-o perioada, dar nu a dat rezultate din cauza cererii scazute. Ramane de vazut daca autobuzele vor avea mai multi sorti de izbanda.

Daca traseul nu atrage calatori, va fi desfiintat.

PIZZERIA SAPORI 555 222
New Profesional Consult 570×90