Donaris 930 x 122

angajări

LOC DE MUNCĂ! SOCIETATE DIN PITEȘTI ANGAJEAZĂ

SC Apă Canal 2000 SA Piteşti, societate cu sediul pe bulevardul I.C. Brătianu, la nr. 24 A, organizează concurs pentru ocuparea unui post de buldoexcavatorist.

Citiți și: Sute de joburi disponibile! Se deschide o fabrică gigant

Atribuţiile de bază ale postului sunt următoarele: să exploateze utilajul în vederea realizării lucrărilor de excavare, nivelare şi consolidare a pământului sau a materialelor similare conform documentaţiilor tehnice și să asigure buna funcţionare şi întreţinere a utilajului respectând toate indicaţiile şi instrucţiunile tehnice.

Condiţiile de participare la concurs: studii medii (incluzând calificarea profesională în domeniu); permis de conducere categoria B şi C, valabil și experienţă în domeniu de minimum 5 ani.

Citiți și: Pitești: Pregătiți-vă din timp! Se oprește apa!

Concursul constă într-o probă scrisă şi un interviu.

Tematica pentru concurs: exploatarea buldoexcavatorului în vederea realizării lucrărilor specifice și controlul şi îngrijirea zilnică a utilajului.

Bibliografia: legislaţia rutieră, cartea tehnică a utilajului/maşinilor pentru terasamente și manuale de specialitate pentru dobândirea calificării profesionale de maşinist utilaje cale şi terasamente.

Candidaţii vor depune un curriculum vitae (CV) şi copii ale actului de identitate, actelor de studii (diplomă/certificat de absolvire), permisului de conducere, carnetului de muncă şi/sau adeverinţelor de vechime în muncă la ghişeul unic situat în Piteşti, pe bulevardul I.C. Brătianu, la nr. 24 A, până pe 25.08.2017, la ora 16.

Pentru informaţii suplimentare, cei interesați au la dispoziție numărul de telefon 0248.217.399 în zilele lucrătoare, între orele 8 și 16. Persoană de contact: Silvia Burcuş, inspector de specialitate formare, evaluare şi selecţie profesională.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90