New Profesional Consult 930 x 122

curent electric

CURENT_ELECTRIC_STALP

LOCUITORI DIN CURTEA DE ARGEȘ, FĂRĂ CURENT ELECTRIC DIN CAUZA VISCOLULUI

În urmă cu câteva minute, CEZ Distribuție a anunțat care era situația problemelor în privința furnizării energiei electrice în județul Argeș la ora 8:30, probleme cauzate de viscol și de ninsorile abundente.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Potrivit furnizorului de curent, la ora menționată în Argeș erau afectate total 2 linii electrice de medie tensiune, iar parțial – 11. Un număr de 13 stâlpi erau rupți și 122 de posturi de transformare – avariate. La ora 8:30 nu aveau curent electric 17.235 de argeșeni, din 14 localități: comunele Corbi, Nucșoara, Sălătrucu, Șuici, Cepari, Arefu, Corbeni, Lerești, Moșoaia, Buzoiești, Valea Mare Pravăț, Albeștii de Muscel și Bughea și din municipiul Curtea de Argeș.

Conform CEZ, echipele operative ale companiei sunt în teren pentru rezolvarea problemelor. Defecțiunile la alimentarea cu energie electrică pot fi semnalate la numărul de telefon 0251.929.

Citiți și: Eveniment istoric la Curtea de Argeș

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3