NOR CURIER 930X122

Prefectul și-a făcut concediul în Grecia

Pentru prima dată, prefectul de Argeş, Cristian Soare, şi-a petrecut concediul în Grecia. Deşi a rămas impresionat de apa cristalină și curată și de modul în care grecii ştiu să îşi servească turiştii, acesta spune că preferă litoralul românesc.

Cele mai multe concedii le petrece pe litoralul românesc şi doar când şi când alege să se distreze în străinătate, pentru a mai cunoaşte şi alte culturi și civilizaţii. Deşi afirmă că fructele de mare au farmecul lor, continuă să prefere preparatele tradiţionale şi nu ar renunţa la nimic în lume la roşiile cu brânză. În concediu a fost însoţit şi de foşti colegi de partid, cu care mărturiseşte că s-a distrat de minune.

Prefectul este de părere că ar trebui să se facă un efort în a se investi pe litoralul românesc, pentru că tot mai mulţi preferă să părăsească ţara atunci când vine vorba de concediu. „Avem o ţară frumoasă, iar turiştii ar trebui să se îndrepte către litoralul nostru şi nu să îl prefere pe cel străin, însă, într-adevăr, ar trebui să lucrăm la servicii. Era un flux formidabil către Grecia de turişti români! În drumul meu, la patru maşini, una era cu români!”, spune prefectul de Argeş, Cristian Soare.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3