EcoMoto 930×122

pericol

LOVIȚI PE TRECEREA DE PIETONI

Două accidente de circulație în care victime au fost pietoni care traversau regulamentar strada s-au produs ieri în Pitești.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Primul a avut loc pe bulevardul I.C. Brătianu. O piteșteancă în vârstă de 57 de ani a fost lovită de un autoturism în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni, semnalizată cu indicator şi marcaj rutier. Victima, V.M., a suferit, din fericire, răni ușoare.

Șoferul, G.F.C. de 30 de ani, din comuna Budeasa, care venea dinspre Calea Bucureşti și se îndrepta către strada Ion Câmpineanu, s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Nu era băut.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Dosar penal și tot pentru vătămare corporală din culpă i s-a întocmit și lui S.M.R., de 31 de ani, din comuna Bascov. Acesta a lovit un minor în vârstă de 15 ani, tot din Bascov, cu autoturismul la volanul căruia se afla. Minorul traversa regulamentar pe bulevardul Nicolae Bălcescu, pe trecerea de pietoni. Și de această dată, victima a avut răni ușoare.

Conducătorul auto venea dinspre strada Dobrogeanu Gherea și se îndrepta către Bascov. (Foto Arhivă: bulevardul I.C. Brătianu)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90