930 x122 grota rece

    ACCIDENT_MUNTENEGRU

    Lovitură de teatru! Soția omului de afaceri Derviș trăiește!

    Soția lui Nicolae Derviș, om de afaceri din Curtea de Argeș, trăiește.

    Maria Derviș se numără printre răniții care vor fi aduși astăzi în țară din Muntenegru cu avionul.

    Informația a fost furnizată în urmă cu puțin timp de către primarul municipiului Curtea de Argeș, Nicolae Diaconu. Acesta a precizat că știrea inițială potrivit căreia și Maria Derviș ar fi decedat, împreună cu soțul său, în accidentul de autocar de duminică seara s-a dovedit falsă. Diaconu a spus că a fost vorba de o confuzie. Femeia s-a aflat un timp în comă, fiind internată la Terapie Intensivă, în spitalul din Muntenegru. Când și-a revenit, și-a precizat numele.

    Prin urmare, din Curtea de Argeș în accidentul rutier din Muntenegru au decedat nu 5, ci 4 persoane, printre care și Nicolae Derviș, cunoscut om de afaceri pe plan local. Trupurile neînsuflețite vor fi aduse astăzi în București și de acolo în Curtea de Argeș.

    Amintim că potrivit oficialilor locali, în „autocarul morții” s-au aflat 17 argeșeni, dintr-un total de 47 de pasageri: 11 din Curtea de Argeș și 6 din Pitești. Primarul Tudor Pendiuc a precizat că există și o persoană din Pitești decedată.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90