930 x122 grota rece

împușcat

LOVITURĂ DE TEATRU! L-A ÎMPUȘCAT PE FRATELE GEAMĂN

Povestea incidentului armat de astăzi de la ștrandul Trivale capătă o nuanță ca de film. Ne-am informat și am aflat un detaliu incredibil.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

Prezumtivul agresor ar fi avut inițial un conflict cu un agent de pază de la firma privată MSS care se afla în timpul serviciului, asigurând liniștea și ordinea publică în incinta ștrandului.

Întors de acasă cu pistolul cu bile de cauciuc, suspectul ar fi tras, atenție!, nu în agentul de pază cu care s-ar fi certat inițial, ci în altul, tot de la MSS, aflat în timpul său liber. Cum a fost posibil? Cei doi agenți de pază sunt frați gemeni! Prezumtivul agresor i-a confundat și a tras în fratele geamăn, Cosmin S. (20 de ani), al agentului cu care intrase în conflict.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Suspectul, Adelin H., născut în 1988, din Pitești, este audiat în continuare la Poliție pentru loviri și alte violențe, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și tulburarea ordinii și a liniștii publice.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90