Kaia 930 x 120

Raliu_Campulung189

Lucien Hora a dominat primele 2 etape ale CNVC desfasurate la Campulung

Vineri si duminica la Campulung au fost organizate primele doua etape ale Campionatului Naţional de Viteză în Coastă. In prima etapa resiteanul Lucien Hora si-a adjudecat primul loc. Pe lista câştigătorilor s-a numărat şi Aurelian „Dode” Andronache, câmpulungeanul câştigând la N2 şi terminând, la final, pe locul 14 în clasamentul OPEN.

Prima urcare cronometrată a fost, însă, una cu peripeţii şi asta pentru că mai multi piloţi au avut probleme pe traseu! Cea mai spectaculoasă imagine a zilei a oferit-o Edwin Keleti, cel care la postul 13 a ieşit în decor, oprindu-se cu noul Lancer Evo 10 într-o zonă împădurită. Din fericire, Keleti nu a păţit nimic. Şi alţi piloţi au avut nevoie de ajutorul organizatorilor pentru a putea ajunge la cap de linie!

Etapa a doua, de duminica, a fost dominata tot de Lucien Hora, aflat la volanul unui bolid de Formula 3000.

Lucien Hora este marele castigator al primului weekend din CNVC Dunlop 2011, resiteanul plecand din nou cu toate onorurile, dupa ce a reusit un timp mai bun cu 7 secunde decat in cursa de vineri. Paul Andronic nu a mai fortat in mansa a doua de concurs, optand sa urce doar pentru spectatori, dar si-a adjudecat victoria grupei H fara emotii, la fel ca si locul 2.

555 X 222 CAPRA
New Profesional Consult 570×90