New Profesional Consult 930 x 122

brasov

LUCRĂRILE LA DN 73 ÎN PITEȘTI ÎNCEP „ÎN FORȚĂ”: CU O AMÂNARE!

Primăria Piteşti a predat în această dimineață către firma Comesad Drumuri amplasamentul de pe DN 73 care aparține municipalității, pentru lucrări de reabilitare.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

În cel mai pur stil românesc, însă, lucrările debutează cu o… amânare. Deși viceprimarul Cornel Ionică anunțase că șantierul va fi deschis astăzi, în cele din urmă s-a decis ca lucrările să înceapă miercuri, 17 iunie. Municipalitatea nu explică de ce. Urmează să se lucreze în ambele capete ale tronsonului de drum.

Amintim că este vorba de 2 km din drumul naţional 73 Piteşti-Câmpulung Muscel-Braşov, la ieşirea spre Mărăcineni, care se află în administrarea Primăriei Piteşti. Investiţia va fi suportată de la bugetul local. Guvernul nu a vrut să ajute cu bani, deși, după cum reclama Primăria Pitești, celelalte tronsoane din DN 73 care aparțin altor administrații locale vor fi reabilitate cu fonduri guvernamentale.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3