New Profesional Consult 930 x 122

    bloc_g1

    Lucrări avansate la blocul G1

    174 de locuinţe sociale vor rezulta din reabilitarea tronsonului A al blocului G1 din cartierul piteştean Războieni. Tronsonul cu pricina va fi realizat după modelul tronsonului C unde vechile camere fără băi şi bucătării au fost trasnformate în apartamente şi garsoniere confortabile.

    Din cauza unor proceduri greoaie (de exemplu, numai pentru avizarea documentaţiei de licitaţie s-a aşteptat la Ministerul Dezvoltării vreme de 3 luni), licitaţia nu a putut fi organizată decât mai târziu decât eta estimat iniţial.

    Firma câştigătoare – SBF Holding din Zalău – a recuperat însă deja 40 de zile din întârzierea generată de proceduri şi va lucra şi pe timp de iarnă, ajungând acum la nivelul 3.

    Pe fiecare etaj vor fi amenajate câte 2 apartamente cu 2 camere (desigur, cu bucătărie şi baie fiecare), iar la mansardă vor fi 16 apartamente.

    Restul locuinţelor din acest imobil va fi de tip garsonieră. Investiţia se ridică la suma de circa 7 milioane de lei, iar termenul de dare în folosinţă a noilor locuinţe sociale este primăvara anului 2013. Fondurile sunt asigurate de la bugetul local al municipiului Piteşti.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3