930×122 CAPRA 5

liber

vacanta_elevi

LUNI E ZI LIBERĂ LA ŞCOLI ŞI GRĂDINIŢE

Elevii și copiii de grădiniță din toată țara au liber luni, 5 octombrie, de Ziua internațională a Educației.

Citiți și: Încep înscrierile la clasa pregătitoare! Până când puteți depune cererile

Contractul colectiv de muncă încheiat la nivel de ramură cu Ministerul Educației prevede data de 5 octombrie, când este Ziua internațională a educației, drept zi nelucrătoare pentru tot personalul din învățământul preuniversitar. Ordinul de ministru care aprobă structura anului școlar 2020-2021 prevede că “unitățile de învățământ și inspectoratele școlare marchează prin manifestări specifice ziua de 5 octombrie 2020 – Ziua Internațională a Educației”.

5 octombrie este zi liberă și pentru toți elevii, de la grădiniță și până la clasa a XII-a, încă din momentul în care 5 octombrie a fost recunoscută ca zi mondială a educației.

Citiți și: Un elev de 16 ani și-a bătut doi colegi de clasă!

Ziua de 5 octombrie deschide cea de-a patra săptămână de școală din cel mai imprevizibil an școlar din istoria recentă. Marcat de măsurile sanitare stricte pentru limitarea pandemiei COVID-19, anul școlar a debutat în scenariul hibrid pentru numeroși elevi.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90