NOR CURIER 930X122

Ploaie02

Luni vremea se răcește ușor și vor fi ploi

În aproape toată țara, temperatura aerului va înregistra luni, 13 mai, o ușoară scădere față de perioada precedentă. Vor fi și ploi.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, valorile termice nu vor mai atinge 30 de grade celsius. Maximele vor fi cuprinse între 15-16 grade în Dealurile Banatului și 27-29 de grade în Podișul Dobrogei, Podișul Moldovei și în Bărăgan. Minimele vor fi între 7 și 17 grade.

În centrul, sudul și estul țării și în zonele muntoase, va crește gradul de instabilitate atmosferică. Pe cale de consecință, în cursul după-amiezii și al nopții de luni spre marți, vor fi averse, descărcări electrice și intensficări ale vântului. Cantitățile de apă vor depăși 20-25 de litri pe mp. În celelalte părți ale țării, va ploua doar pe spații restrânse și numai în prima parte a zilei.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3