930×122 CAPRA 5

agent green

MĂCELUL DIN PĂDURI, ASCUNS DE OCHII LUMII?

Vineri, 25 august 2017, membri ai comunității de-clic și reprezentanți Agent Green vor fi la Ministerul Apelor și Pădurilor. Ei vor înmâna cele peste 32.000 de semnături ale campaniei „Nu-i lăsa să-ți taie accesul la inspectorulpadurii.ro!”. Semnăturile urmează să fie înmânate sub formă digitală, iar stick-ul va fi prins într-un suport în formă de frunză.

Citiți și: Noua versiune a aplicaţiei Inspectorul Pădurii este disponibilă

Membrii de-clic vor purta bannere și stickere cu mesajul “Și eu sunt Inspectorul Pădurii!”.

Acțiunea va avea loc începând de la ora 9 și va dura aproximativ o oră.

Citiți și: (VIDEO) PROTEST! CAMIOANE CU LEMNE, BLOCATE

Campania a fost inițiată de comunitatea de-clic și Agent Green imediat după anunțul din iulie 2017 al ministrului Apelor și Pădurilor, Doina Pană. Aceasta a declarat că nu va mai asigura mentenanța site-ului inspectorulpadurii.ro. Platforma web este cel mai complex sistem de verificare de către orice cetățean a traseelor lemnului în România. Prin intermediul campaniei, cetățenii solicită ministrului să găsească soluții imediate pentru asigurarea accesului la site.

În doar o lună de la lansare, campania a unit peste 32.000 de cetățeni care își doresc protejarea pădurilor. Detaliile campaniei pot fi găsite integral AICI.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90