930X122 MAIA

curs

MACHIAJ/MAKE UP, CURS DE MARE SUCCES ÎN PITEȘTI (GALERIE FOTO)

Cursul de Machiaj/Make Up (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj) organizat de Profesional New Consult reprezintă garanţia excelenţei şi profesionalismului în domeniu.

Citiți și: Imagini de colecție: Elita cursurilor din România strălucește într-o nouă locație de vis

Asigurând formarea profesională în colaborare cu formatori cu experienţă, beneficiind de make up artişti invitaţi din ţară, cursul s-a impus pe piaţa de profil atât din Piteşti, cât şi din alte localități din România, având ȋn vedere sesiunile de specializare masterclass desfãşurate deja în Bucureşti, Slatina şi, recent, în Râmnicu Vâlcea şi Piatra Neamţ.

Fotografiile pe care vi le prezentăm vorbesc de la sine. Ele arată lucrări realizate de participanţii la curs, care s-au iniţiat şi specializat sub îndrumarea formatorilor cursului de Machiaj/Make Up (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj). Excelenţa, frumosul şi performanţa se pot observa cu ușurință şi se pot obţine doar dacă parcurgeţi cursul organizat de Profesional New Consult la prețul de 650 de lei. Cursul este acreditat şi recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei, diplomele fiind valabile atât în ţară, cât şi în străinătate.

Citiți și: Curs acreditat de Make-Up, în Pitești. Ultimele zile de înscrieri!

Pentru detalii despre cursul de Machiaj/Make Up (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj) vă puteţi adresa firmei Profesional New Consult la următoarele coordonate:

Telefon mobil: 0784.045.025 și 0784.333.777

Tel/Fax: 0348.436.899

E-mail: office@profesionalnewconsult.ro

Web: www.profesionalnewconsult.ro.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

-Curs Coafor (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor)

-Curs Stilist Unghii/Unghii cu Gel (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii)

-Curs Masaj/Tehnician Maseur (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-masaj).

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90