NOR CURIER 930X122

catuse_arestat

Mafiot italian, prins în Argeş!

Magri Orazio, în vârstă de 42 de ani, cetăţean italian din zona Catania, a fost prins de poliţiştii argeşeni după ce a fost dat în urmărire internaţională. El era căutat de autorităţile judiciare italiene şi avea pe numele său emis un mandat european de arestare pentru apartenenţă la un grup mafiot şi pentru trafic de droguri.

Existau informaţii că bărbatul ar locui la Curtea de Argeş, aşa că poliţiştii argeşeni şi agenţii de circulaţie au organizat o acţiune în vederea identificării împricinatului. El a fost depistat în trafic, dar a declarat iniţial că se numeşte Francesco Lauria.

A fost condus la sediul Poliţiei Argeş, care a solicitat autorităţilor italiene fişa cu impresiunile digitale. În cele din urmă, s-a stabilit că este vorba de Magri Orazio.

Magistraţii Curţii de Apel Piteşti au dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 5 zile a acestuia. Vor fi demarate şi procedurile de extrădare.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90