pizzeria sapori  930 122

magazin_de_vise_spiceshop

Magazinele de vise se redeschid! In trei saptamani :)

Pitesti. 18 martie 2010.
“Soc si groaza!”, dupa cum ar putrea spune o prompterista intr-un buletin de stiri in prim-time. Patronii magazinelor care comercializeaza plante etnobotanice anunta ca isi vor relua activitatea. Dupa ce au analizat la rece problema, patronii magazinelor si unicul distribuitor din Romania al plantelor etnobotanice spun ca peste aproximativ trei saptamani afacerea va fi relansata si vor comercializa alte substante decat cele 36 de substante deja declarate interzise, dintre care 27 de substante si noua plante cu efect halucinogen.

Stoparea comercializarii de asa-zise ierburi terapeutice s-a dovedit, pana la urma, doar provizorie, deoarece magazinele de vise care au incetat activitatea imediat dupa emiterea Ordonanta de Urgenta nr. 6/10februarie 2010 ( publicata in Monitorul Oficial pe 15 februarie), vor intra din nou pe piata, evident cu alte produse, momentan legale. In momentul de fata, se fac ultimele demersuri si se pun la punt actele necesare reluarii afacerii care le-a adus detinatorilor foarte multi bani.
Autoritatile anunta ca vor urmari daca printre noile produse se vor regasi plante etnobotanice care se numara deja printre cele 36 interzise de Guvern, iar daca vor aparea altele noi, legea se va modifica, astfel incat sa fie scoase si acestea in afara legii.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
570 X 90 POSADA 3