NOR CURIER 930X122

magazine

MAGAZINELE DIN PITEȘTI NU SCAD PREȚURILE!

Între 15 ianuarie și 15 aprilie este perioada oficială a soldărilor de toamnă-iarnă. O perioadă în care firmele interesate pot comercializa la prețuri substanțial reduse mărfurile rămase nevândute în sezonul rece.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

În Pitești, însă, numărul agenților economici care, potrivit legii, au anunțat la Poliția Locală că vor participa la campania oficială de reduceri este foarte mic: doar 5. Polițiștii locali vor face verificări în teren în această perioadă. Societățile care ar fi depistate că desfășoară acțiuni de lichidare a stocurilor fără să fi anunțat în prealabil autoritățile vor fi amendate. Cel puțin în ceea ce privește comercianții de haine sau încălțăminte pentru sezonul rece, aceștia așteaptă să vină în sfârșit iarna, preferând ca în continuare să rămână cu marfă nevândută decât să scadă din prețuri. Le urăm să aștepte mult și bine!

Prin urmare, în majoritatea magazinelor prețurile au rămas neschimbate. O pereche de cizme din piele, de exemplu, costă de la 220 până la 400 de lei, în timp ce o bluză groasă din material de calitate poate fi cumpărată cu 80-90 de lei.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90