NOR CURIER 930X122

    garaje

    Mai ieftin la supraterana decat la garaj

    Am primit in ultima vreme de la unii cititori sesizari legate de tariful pentru garajele situate pe domeniul public. Este vorba de chiria care este considerata a fi mare. Trebuie mentionat ca de astfel de garaje beneficiaza doar cateva sute de pitesteni, deci este vorba de un „cerc” destul de exclusivit.

    Specificăm faptul că acest tarif a fost, la un moment dat, propus a ajunge la 10 lei metrul pătrat, consilierii PDL fiind cei care au venit cu solicitarea respectivă. Municipalitatea a revenit ulterior şi tariful a rămas la 5 lei metrul pătrat pe lună.

    Conform spuselor lui Constantin Zichil, directorul Serviciului de Exploatare a Patrimoniului, pe un trimestru ar fi un tarif de 270 de lei pentru un garaj care ar avea 18 mp.

    Sunt şi alte categorii de tarife: 2 lei pe metrul pătrat pentru persoanele care au maşini cu o vechime de peste 10 ani şi pentru persoanele cu pensii sub 600 de lei pe lună, dar şi 1 leu pe lună pentru persoanele cu handicap locomotor, conform hotărârii de Consiliu Nr. 9 din 26 ianuarie 2012.

    Conform spuselor lui Constantin Zichil, tariful nu ar fi fost modificat de 3 ani. Ca o comparaţie, un abonament pentru un loc la parcarea supraterană din centru costă 800 de lei pe an.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90