New Profesional Consult 930 x 122

examen titularizare

Mai mare rușinea! Profesor scos afară din examen! Motivul este halucinant

Mai mare rușinea! Profesor scos afară din examen! Motivul este halucinant.

Citiți și: Argeș. Titularizare – Ce note au luat profesorii din Argeș

Astăzi a avut loc examenul de titularizare.

În Argeș au fost înscriși 851 de candidaţi, la nivel județean fiind disponibile doar 47 de posturi.

Miercuri, 13 iulie 2022, s-a susținut proba scrisă din cadrul concursului național de ocupare a posturilor didactice/catedrelor din unitățile de învățământ preuniversitar, sesiunea 2022.

Proba a început la ora 9:00, în județul Argeș fiind desemnate 2 centre de concurs. Colegiul Național ”Ion C. Brătianu” și Școala Gimnazială ”Matei Basarab.

În județul Argeș, pentru susținerea acestei probe s-au înscris 851 de candidați, dintre care 135 de candidați provin din promoția curentă.

Candidații au fost prezenți în sala de concurs, începând cu ora 7:00. Accesul candidaților în centrul de concurs a fost permis până, cel mai târziu, la ora 8:00, având asupra lor buletin/ carte de identitate/ pașaport sau, în mod excepțional, permis de conducere.

După primirea subiectelor, durata de redactare a lucrărilor a fost de 4 (patru) ore. Candidații nu au avut voie să aiba asupra lor, decât un pix sau stilou, după caz, cât și cartea de identitate.

Un fapt neobișnuit și rușinos a avut loc la Centrul de Examen de la Școala Gimnazială ”Matei Basarab. Unui candidat care susținea examenul la Educație Fizică și Sport i-a sunat telefonul în plin examen.

Acesta nu avea voie să aibă asupra lui astfel obiecte, având obligația ca la începutul examenului să predea totul în spații special amenajate, pentru a le putea recupara ulterior.

Profesorii supraveghetori de la clasa respectivă și-au făcut datoria și au eliminat candidatul din examenul de astăzi.

Este primul caz, deocamdată, din județul Argeș de asemenea natură. Cu siguranță vor mai fi și altele!

Foto: descriptiv (Dumitru Tudosoiu – Inspector Școlar General Argeș)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90