New Profesional Consult 930 x 122

nico_zambet

Mai mulţi membri ai Guvernului Ponta descind în Piteşti. Nicolescu, fără rival!

Mâine este programată să aibă loc Conferinţa Judeţeană a PSD Argeş, ocazie cu care vor fi alese noi structuri de conducere. La eveniment, care se va desfășura la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești, şi-au anunţat participarea și reprezentanţi de la vârful PSD, mulţi dintre ei având şi portofolii de miniştri.

Printre cei care au confirmat că vor fi prezenţi în Piteşti se numără Nicolae Bănicioiu, ministru al Sportului şi Tineretului şi lider al TSD la nivel naţional, Remus Pricopie, ministrul Educaţiei, Dan Şova, ministrul delegat pentru marile proiecte, şi Rovana Plumb, ministrul Mediului şi preşedinte al organizaţiei de femei. Încă se aşteaptă confirmări de la premierul şi preşedintele PSD, Victor Ponta, respectiv de la Liviu Dragnea, vicepremier şi secretar general al PSD.

În ceea ce priveşte alegerile din PSD Argeş, surse interne confirmă că actualul lider al organizaţiei judeţene, Constantin Nicolescu, va fi singurul candidat la funcţia de preşedinte al filialei, neavând vreun rival dornic să se înscrie în cursă.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90