930×122 CAPRA 5

MIRESE

Mai multe căsătorii, dar și divorțuri mai multe!

Argeșul continuă să aibă spor natural negativ.

Cu alte cuvinte, numărul deceselor rămâne pe mai departe mai mare decât cel al nașterilor. În august, cea mai recentă lună în privința căreia Direcția Județeană de Statistică deține astfel de informații centralizate, în Argeș au fost 559 de persoane care și-au pierdut viața și doar 416 nou-născuți. Sporul natural a rămas, așadar, negativ. Comparativ cu august anul trecut, numărul deceselor a fost mai redus cu 5, 7%, dar și al nou-născuților, cu 16%. Și în august anul acesta în Argeș s-au înregistrat cazuri de mortalitate infantilă (copii de până un an). Au existat 4 cazuri, la fel ca în august 2012.

Pe de altă parte, statisticienii anunță că în august 2013 la oficiile de stare civilă din județ s-au încheiat și înregistrat 668 de căsătorii, cu 16, 6% mai multe decât în aceeași perioadă a anului precedent. În același timp, prin hotărâri judecătorești definitive, s-au pronunțat 92 de divorțuri, cu 52 peste nivelul consemnat în luna august 2012.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3