New Profesional Consult 930 x 122

ciocan

Mai multe divorturi in Arges

In luna septembrie a anului in curs au fost inregistrate mai multe divorturi ca anul trecut in Arges. Pe de alta parte, nici numarul casatoriilor nu este cu mult mai mare.

Apetitul argeşenilor pentru casatorii a scazut in ultima vreme, in timp ce numarul divorturilor inregistreaza o creştere fata de anul trecut. Datele statistice arata ca la oficiile de stare civila din Argeş au fost incheiate şi inregistrate 573 casatorii in luna septembrie a anului in curs, cu 38 casatorii mai putin decât in luna august (-6,2%).

Fata de luna septembrie a anului precedent, numarul casatoriilor incheiate şi inregistrate a scazut cu 8,5% (626 casatorii incheiate şi inregistrate in luna septembrie 2009).

Pe de alta parte, prin hotarâri judecatoreşti definitive, in luna septembrie a anului in curs au fost pronuntate 93 divorturi.

Deşi avem de-a face cu 48 divorturi mai putine decât in luna precedenta, comparativ cu luna septembrie 2009 numarul divorturilor pronuntate a fost mai mare cu 64 cazuri.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90