930 x122 grota rece

    constructie_casa

    Mai puţine autorizaţii de construire

    Ce se întâmplă la Piteşti în plan imobiliar se repetă şi la scară judeţeană. Statistica ne spune că în luna septembrie a anului în curs numărul autorizaţiilor de construire eliberate în judeţul Argeş pentru clădiri rezidenţiale a fost de 146.

    Dintre acestea, 45 autorizaţii au fost eliberate pentru mediul urban (30,8% din total) şi 101 autorizaţii pentru mediul rural (69,2%).

    Comparativ cu luna corespunzătoare a anului 2011 au fost eliberate cu 23 autorizaţii de construire mai puţin (-13,6%), trendul descendent fiind imprimat de evoluţia din mediul rural unde numărul autorizaţiilor de construire a scăzut cu 24,1%.

    Comparativ cu luna precedentă, numărul autorizaţiilor de construire eliberate pentru clădiri rezidenţiale s-a diminuat pe ansamblu cu 3,9%, fiind eliberate cu 6 autorizaţii de construire mai puţin.

    În aceeaşi perioadă de timp au fost eliberate şi 30 autorizaţii de construire pentru alte clădiri, din care 9 în mediul urban şi 21 în mediul rural.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3