930×122 CAPRA 5

ridicat

Mai puţine zone de ridicare a maşinilor

Primăria Piteşti a început în această lună o analiză a modului în care sunt repartizate în oraş indicatoarele care le semnalează şoferilor că există în zona respectivă riscul să le fie ridicate maşinile parcate necorespunzător. Primarul municipiului, Tudor Pendiuc, a fost cel care a solicitat acest lucru imediat după Simfonia Lalelelor de luna trecută.

Primarul consideră că sunt locuri în care nu ar trebui să fie astfel de indicatoare.

Cele mai multe sunt amplasate în zona centrală, acolo unde sunt şi cele mai mari probleme din punct de vedere al traficului rutier.

De exemplu, primarul a spus că indicatorul care exista în zona bisericii Sfânta Vineri nu avea ce să caute acolo, fiind un loc în care enoriaşii vin să se roage, pe când la Bazar semnul se impune, din cauza aglomeraţiei.

Analize punctuale vor avea loc pentru fiecare zonă în parte şi, acolo unde se va impune, indicatoarele vor fi ridicate, urmând să fie menţinute doar pe anumite străzi unde există risc de blocaj din punct de vedere al traficului.

În Piteşti se ridică săptămânal între 10 şi 60 de maşini, în funcţie de problemele puncutale întâlnite în zonele unde traficul este mai aglomerat.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3