EcoMoto 930×122

jaguar_model

“Maşina cu cel mai bun design din lume” şi alte modele exclusiviste, la Salonul Auto Piteşti

Ediţia a XVI-a a Salonului Auto Piteşti va avea loc în perioada 4–8 septembrie în Piaţa „Vasile Milea”, evenimentul fiind organizat de Asociaţia Oamenilor de Afaceri Argeş, împreună cu Camera de Comerţ şi Industrie Argeş. În cadrul salonului vor fi lansate noi modele auto, în premieră în județ.

La această ediție, pe lângă automobile vor mai fi expuse piese și accesorii auto, anvelope auto și utilaje agricole, toate beneficiind de discount-uri speciale pe perioada evenimentului. Principalele mărci care vor fi prezente la salon sunt Hyundai, Ford, Dacia, Renault, Honda, Nissan, Peugeot, Mercedes, Mitsubishi, Land Rover și Jaguar, alături de o gamă largă de automobile de ocazie. Persoanele interesate în achiziționarea unui autoturism pot găsi și o serie de oferte de finanțare foarte avantajoase.

BRIT Motor AG, dealer oficial Land Rover şi Jaguar, va participa cu cele mai noi modele lansate anul acesta la nivel internaţional, dar şi cu alte modele de prestigiu. Astfel, admiratorii mărcii se vor bucura de prezenţa celui mai agil şi dinamic Land Rover construit vreodată, noul Range Rover Sport, lansat în premieră mondială în luna martie la New York, dar şi de a altor modele exclusiviste, sofisticatul Range Rover, elegantul Range Rover Evoque şi îndrăzneţul Land Rover Discovery 4.

Cât despre iubitorii mărcii Jaguar, aceştia vor putea admira două modele cu personalitate: elegantul Jaguar XF, autoturism ce combină abilităţile unui model sportiv cu rafinamentul unei limuzine de lux, şi neînfricatul Jaguar F-Type, premiat cu distincţia “Maşina cu cel mai bun design din lume” în cadrul prestigioasei competiţii World Car Awards 2013.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3