930X122 MAIA

dacia

MÂINE, STRĂZI BLOCATE ÎN MIOVENI PENTRU MITINGUL DACIA

Jandarmeria, sprijinită de Poliția Argeș, de Poliția Locală și de Inspectoratul pentru Situații de Urgență, va asigura ordinea la marșul și mitingul pe care sindicatul de la Automobile Dacia îl va organiza în Mioveni.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Marşul va avea loc pe traseul poarta nr. 8 a uzinei Automobile Dacia-strada 7 septembrie 1485-strada Ion Pilat-strada Radu cel Frumos. Mitingul se va desfăşura pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor, între orele 13 și 14:30.

Potrivit Jandarmeriei Argeș, vor exista următoarele restricții, în special de circulație rutieră, impuse de organizarea protestului, protest la care ar urma să participe 10.000 până l 1.000 de persoane:

Citiți și: Protest uriaș la Carrefour!

-blocarea intersecţiei străzii 7 septembrie 1485 cu strada Ion Pilat

-blocarea intersecţiei străzii Tudor Muşatescu cu strada Ion Pilat

-blocarea intersecţiei de la sensul giratoriu către strada Radu Cel Frumos

-interzicerea comercializării de băuturi alcoolice între orele 11 și 16 în zona de desfăşurare, în zona imediată şi apropiată adunării publice.

Amintim că protestul este organizat pentru construirea cât mai grabnică a autostrăzii Pitești-Sibiu. Detalii, aici: http://epitesti.ro/economic-3/angajatii-de-la-dacia-fac-miting-pentru-autostrada/.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3