Donaris 930 x 122

transfagarasan-iarna

Maşini blocate pe Transfăgărăşan!

Şase autoturisme au rămas astăzi blocate pe Transfăgărăşan din cauza zăpezii. Cum stratul de zăpadă măsura la ora incidentului 4 cm, la faţa locului a fost trimisă o maşină de deszăpezire.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, şoferii celor şase autoturisme au sunat la 112 şi au sesizat că nu mai pot urca spre Bâlea din cauza zăpezii de pe şosea.

„Este primul caz pe care îl înregistrăm, sunt şase maşini, am înţeles, ai căror şoferi au sesizat că nu mai pot urca spre Bâlea. Practic, ei nu sunt blocaţi, au fost sfătuiţi să nu mai urce deoarece au maşini neechipate pentru sezonul de iarnă.

Stratul de zăpadă nu este mare, sunt trei-patru centimetri. Am luat legătura cu cei de la Drumuri Naţionale Argeş şi vor ajunge în zonă pentru a-i ajuta. Nu sunt victime, nu sunt maşini avariate”, precizează purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure.

Din primele date reiese că în cele şase maşini sunt turişti din Galaţi.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90