EcoMoto 930×122

maidanez

Majoritatea covârșitoare ar vota pentru eutanasierea câinilor vagabonzi!

72% dintre bucureșteni ar vota la referendum pentru eutanasierea câinilor vagabonzi.

Așa arată rezultatele unui sondaj de opinie realizat ieri de Institutul Român pentru Evaluare şi Strategie pe un eșantion de 1.811 subiecți. Potrivit datelor sondajului, care are o marjă de eroare de plus/minus 2, 3%, doar 19% s-ar pronunța împotrivă. 5% nu sunt deciși, iar 4% nu au răspuns.

Dintre cei chestionați, majoritatea, 54%, spun că eutanasierea este singura soluție pentru rezolvarea problemei maidanezilor. 43% consideră că există și alte soluții, iar restul nu știu.

Pe de altă parte, 30% apreciază că autoritățile locale sunt vinovate pentru moartea tragică a copilului de patru ani ucis de maidanezi. 14% cred că vina este a bunicii copilului, 12% arată cu degetul către autoritățile naționale și 10% către ONG-ul care avea în responsabilitatea sa câinii ucigași. 8% dau vina pe societate în general, iar 3% pe primăriile de sector.

Referendumul privind eutanasierea câinilor fără stăpân a fost aprobat astăzi de Consiliul General al Capitalei și va avea loc pe 6 octombrie.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3