SMART KIDS 930X122

accident

MAMĂ ȘI BĂIEȚELUL EI DE 2 ANI, LOVIȚI DE O MAȘINĂ ÎN CARTIERUL CRAIOVEI

Traversarea neregulamentară a străzii de către pietoni a reprezentat a doua cauză principală a accidentelor rutiere grave petrecute în Argeș în primele luni ale acestui an. Detalii, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/bilant-tragic-pe-soselele-din-arges/.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Statisticile înfiorătoare îi lasă indiferenți, însă, pe nu puțini dintre pietoni, care continuă să traverseze strada prin loc nepermis și fără să se asigure.

Așa a făcut ieri, pe strada Tineretului din cartierul Craiovei, o piteșteancă de 30 de ani. S-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii, fiind împreună cu băiețelul ei, în vârstă de doar 2 ani, informează Biroul Rutier Pitești.

Citiți și: Patru mastodonți de peste 100 de tone ajung în Pitești

Cei doi au fost loviți de un autoturism care circula dinspre strada Calea Craiovei către strada Gheorghe Doja. Din fericire, potrivit sursei citate, ambii au scăpat cu răni ușoare.

Șoferul, un piteștean în vârstă de 60 de ani, nu era băut. Polițiștii rutieri au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3