930×122 CAPRA 5

proxenet_lica2

VIDEO:Mama, tatal si fiul – proxeneti de meserie

Pitesti. 15 mai. 2010.
Mama , tata si fiul minor acuzati de trafic de presoane si proxenetism. Timp de trei ani familia din Campulung a reusit sa racoleze si sa trimita la prostitutie in Italia aproximativ 20 de fete, multe dintre ele fiind minore.

Trei persoane din Campulung, suspecte de proxenetism, au fost saltate ieri de politistii din cadrul DIICOT Arges si Serviciul de combatere a Traficului de Persoane din cadrul BCCO Pitesti si duse in arestul Inspectoratui de Politie. Este vorba despre o intreaga familie care se ocupa de ani buni cu traficul de carne vie. Capul afacerii este Vasile Lica, zis Bengu, un interlop in varsta de 44 de ani, impreuna cu el fiind ridicati de mascati sotia acestuia si fiul lor, care este minor.
In momentul descinderii la domiciliul suspectilor, politistii au gasit doua minore, in varsta de 14, respectiv 15 ani, din Bughea de Sus, care, se pare, erau scoase la prostituat in mod constant.
Surse din randul anchetatorilor sustin ca suspectul era in atentia politiei de mai multa vreme iar activitatile sale erau urmarite pas cu pas, acesta racolnad in jur de 20 de tinere din Arges si Prahova. Fetele erau amenintate si obligate sa se prostitueze în Italia. Astfel, in perioada 2007 – 2010 cei trei au reusit sa obtina peste 80.000 de euro si mai multe autoturisme de lux. Cei trei membri ai familiei au fost retinuti si prezentati Parchetului cu propunere de arestare preventiva. VIDEO in cateva minute:

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3