930 x122 grota rece

Mamboo

Mamboo s-a facut scrum!

Pitesti. 09 noiembrie 2009.
Dupa o petrecere „incendiara”, Mamboo, clubul de fite al pitestenilor a ars la propriu. Pompierii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arges au fost alertati dimineata, in jurul orelor 06.10, de un telefon care anunta ca, de la ultimul etaj al uneia dintre cladirile de pe strada Fratii Golesti, iese un fum negru. La fata locului pompierii au constata ca flacarile cuprinsesera clubul Mamboo aflat la etajul 3 al cladirii unde mai functioneaza si un magazin de mobila, care n-a fost afectat insa de flacari ci doar de apa folosita la stingerea incendiului. Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Arges, sublocotenent Madalina Epure, focul a distrus mobilierul si alte bunuri aflate in interior, dar din fericire in momentul izbucnirii incendiului nu se afla nimeni in incinta clubului, nefiind inregistrate victime. Interventia celor cinci echipaje a durat aproape doua ore, fiind ingreunata de faptul ca localul se afla la ultimul etaj al cladirii si au fost folosite autospeciale cu scara.
Pompierii si politistii au deschis o ancheta in acesta caz pentru a stabili cauzele producerii incendiului care din cate se pare ar fi pornit de la o boxa de langa putitrul DJ-ului. potrivit patronului clubul nu era asigurat.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90