930X122 MAIA

politia

Mancandu-l pielea, un tanar a fost…scarpinat

Tânăr – tânăr şi în marea majoritate a timpului chiar liniştit dar acest lucru se întâmpla doar atunci când nu consuma băuturi alcoolice, că după aia… La scurt timp după ce a fost adus la spital iar medicii l-au diagnosticat pe Cristian Popa, de 21 de ani, din Bogaţi cu plăgi înjunghiate la coapsa stângă şi traumatism cranio- facial acut, a fost sesizată poliţia.

„Băut fiind, bătaie încasa”

Prima grijă a lui Cristian Popa atunci când s-a trezit luni, a fost aceea de a-şi drege mahmureala şi, cum era şi firesc, s-a „dres” tot cu ce consumase cu o zi în urmă. O dată ajuns în forma la care fusese şi duminică, tânărul a plecat prin sat (Suseni – Bogaţi), mergând pe principiul „unde-i baba să-i rup…laba”. Pe babă nu a găsit-o, în schimb a găsit poarta unui consătean ( despre care aflase că era plecat cu treabă), pe care a folosit-o pe post de scârţâitoare, adică ba în curte – ba în uliţă. Când după ceva timp proprietarul gospodăriei a revenit la domiciliu ( însoţit de o cunoştinţă) a încercat să facă abstracţie de prezenţa tânărului pe proprietatea sa dar, cum acesta se tot băga în seamă – fără să i-o ceară cineva- a găsit totuşi pe cineva care să-i acorde atenţie.

Pe Valentin Nedelcescu, de 34 de ani, din aceeaşi localitateşi care l-a altoit cu tot ce a avut în dotare, chiar şi cu o şurubelniţă. În timp ce victima a ajuns la Spitalul Judeţean unde a rămas sub supraveghere medicală, oamenii legii i-au întocmit un dosar de cercetare penală autorului ( Valentin Nedelcescu) iar în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale acordate lui Cristian Popa, se va stabili încadrarea juridică a faptei.

Kaia 555×222
New Profesional Consult 570×90