EcoMoto 930×122

arpechim_sediu

Manole a revenit la conducerea Arpechim

Gheorghe Manole a revenit la conducerea Arpechim! Acesta a plecat de la conducerea rafinariei pitestene in urma cu mai bine de 4 ani si jumatate.

Gheorghe Manole, fost consilier judetean din partea PSD Arges, a revenit la conducerea Arpechim. Mai precis, incepand cu 1 iulie 2010, Manole este director general al OMV Petrom, Divizia Arpechim, luandu-i locul austriacului Gunter Schwartz. Gheorghe Manole a mai condus Arpechim si in urma cu aproape 5 ani, el fiind atunci transferat la conducerea Petrobrazi din Ploiesti.

Gunter Schwartz si-a luat deja ramas bun de la angajatii de la Pitesti, dar el nu a parasit Romania. El va mai lucra la Bucuresti in cadrul OMV Petrom la Divizia Rafinare, fiind un specialist in acest domeniu. Schwartz are de dus la capat un mandat de 5 ani de lucru in Romania, mandat care expira la finalul anului in curs. In iarna, austriacul se va intoarce in tara sa natala.

In mandatul sau de la conducerea Arpechim s-au petrecut lucruri importante, asa cum este, de exemplu, vanzarea petrochimiei de la Pitesti catre Oltchim din Ramnicu-Valcea.

In revista „Arpechim Azi”, publicatie cu aparitie o data la trei luni si care este cu circuit intern in cadrul companiei, boss-ul austriac a declarat ca s-a simtit foarte bine la Pitesti, ca i-a placut sa lucreze cu specialistii de aici si ca ii ureaza succes noului director general. Gheorghe Manole a fost de acord sa paraseasca sefia rafinariei de la Petrobrazi pentru a reveni la Pitesti, mai ales ca vreme de aproape 5 ani a stat foarte mult plecat departe de casa.

Mandatul lui Gheorghe Manole este, deocamdata, pe perioada nedeterminata.

{loadposition inside}

 

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3