Donaris 930 x 122

accident

MĂRĂCINENI: PIETON ACCIDENTAT GRAV

Pe raza comunei argeșene Mărăcineni, pe drum național, a avut loc în urmă cu câteva minute un accident rutier. Un pieton a fost lovit de un autoturism.

Citiți și: Accident cu două autoturisme în Pitești. O persoană are nevoie de ajutor

Accidentul s-a produs după benzinăria Lukoil din zonă, pe sensul de mers către Pitești.

Conform primelor informații, pietonul, un bărbat în vârstă, ar fi fost accidentat în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. Ar fi fost lovit de un Opel. Oprit regulamentar la trecere pentru a-i da prioritate pietonului, Opelul ar fi fost lovit puternic în spate de un alt autoturism. În urma impactului, mașina oprită regulamentar ar fi fost proiectată pe „zebră”, acolo unde a accidentat pietonul. Bărbatul rănit va fi transportat cu o ambulanță la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. Pe numele șoferului vinovat polițiștii rutieri vor întocmi dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. (Foto: Facebook Info Trafic Pitești).

Citiți și: Incredibil: La 91 de ani a provocat haos, lovind mai multe mașini în Pitești

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3