930 x122 grota rece

IRINA_PETRESCU

Marea actriță Irina Petrescu a murit

Irina Petrescu a murit astăzi la Spitalul Elias din București. Actrița era internată de două săptămâni la Elias, unde fusese transferată de la Spitalul de Urgență Floreasca.

Marea actriță avea 71 de ani. Pentru un ultim omagiu, trupul neînsuflețit al Irinei Petrescu va fi depus în sala „Liviu Ciulei” a Teatrului „Bulandra” din Capitală. Sala va fi deschisă începând de joi, de la ora 12. Înmormântarea va avea loc vineri, de la ora 13, la cimitirul „Reînvierea” din București.

Irina Petrescu a jucat în numeroase piese de teatru și în filme. Decorată în anul 2000 de președintele țării cu Ordinul Național „Steaua României” în grad de ofițer, Irina Petrescu a primit în 2003 premiul pentru întreaga sa activitate teatrală din partea Uniunii Teatrale din România, iar în 2007 premiul pentru cariera cinematografică la Festivalul Internațional de Film „Transilvania”.

(FOTO: Webphoto.ro)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3