930X122 MAIA

marian_mares

Marian Mares, prins la mijloc intre PSD si PDL

Mai zilele trecute s-a intamplat un fapt relativ minor pe scena politica a Argesului, chiar daca este vorba de presedintele unei filiale a unui partid parlamentar. Marian Mares, cel ce a condus mult timp Partida Romilor in Arges, si-a dat demisia din functia de presedinte al acestei formatiuni si a ales sa se dedice exclusiv activitatilor sale comerciale.

La ordinul mai – marelui sau de la Bucuresti, deputatul Nicolae Paun, Mares a facut anul trecut propaganda candidatului PDL de la Vulturesti, schimband tabara. Pana atunci, el era perceput ca un apropiat de PSD.

Mai nou, cand cu actiunea de solidarizare de la sediul PSD Arges de dupa arestarea lui Constantin Nicolescu, Mares a primit ordin pe linie de partid sa se alature tentativei de contramanifestatie de la PDL.

Omul s-a conformat, desi cu strangere de inima, si a ajuns sa dea cu subsemnatul pe la Politie din cauza ca ar fi strans intr-un loc public prea multi romi. „Ostile” pe care pedelistii mizau sa le arunce in lupta in cazul in care pesedistii le-ar fi calcat „teritoriul”. Asta i-a pus capac lui „nea Marian”, cum e el alintat de prieteni, asa incat omul s-a hotarat sa isi demisia. Demisia in care a invocat si doua preinfarcte pe fond de stres!

Adevarul este insa ca Marian Mares s-a speriat sa nu supere nici tabara PDL, nici tabara PSD cu care s-a inteles asa de bine ani la rand. Asa se face ca cea mai onorabila cale pentru el a fost iesirea de pe scena politica.

555×222  MAIA
570 X 90 CAPRA 3