930×122 CAPRA 5

    marian_oprea_atlet

    Marian Oprea, locul I la Cupa Continentelor în proba de triplusalt

    Pitesti. 06 septembrie 2010.
    Atletul pitestean Marian Oprea a castigat proba de triplu salt din cadrul Marelui Premiu IAAF de la Split, in Croatia. Pitesteanul de 28 de ani a reusit o saritura de 17,29 metri, la ultima incercare, cu care l-a depasit pe cubanezul Alexis Copello, 17,25 metri. Pe locul trei s-a clasat britanicul Philips Idowu, 17,24 metri. La acest concurs, cinci echipe reprezentand cele 5 continente se vor intrece pentru suprematia in atletismul mondial. In echipa Europei au fost selectionati si doi romani, vicecampioni europeni: Nicoleta Grasu (disc) si Marian Oprea (triplusalt).
    Marian Oprea, vicecampionul european al probei a reusit o saritura de 17,29 m, din ultima incercare, reusind sa-i depaseasca pe cubanezul Alexis Copello (17,25 m), in timp ce pe pozitia a treia s-a clasat britanicul Philips Idowu (17,24 m).Copello şi Idowu au realizat cele mai bune sarituri ale lor din prima serie. Marian a sarit la prima incercare, 17,11 m, pe a doua a ratat-o, in timp ce la a treia a juns la 17,20 m.
    Oprea are un sezon excelent, el cucerind medalia de argint in cadrul Campionatelor Europene de la Barcelona, cu o saritura de 17,51 metri.{loadposition inside}

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3