Donaris 930 x 122

    Neacsu.si.Ionica.bun

    Mariean Neacşu a depus plângerea împotriva viceprimarului Ionică

    Mariean Neacşu, consilier local al PDL Piteşti, s-a ţinut de cuvânt şi a depus luni, 13 februarie 2012, plângerea penală împotriva viceprimarului Cornel Ionică, prin avocatul său. Este vorba de un conflict care a izbucnit cu puţin timp înainte de Crăciunul anului 2011, când consilierii PDL au părăsit sala de şedinţe a Consiliului Local, nemulţumiţi de modul cum viceprimarul a condus şedinţa.

    Consilierii au fost indignaţi de faptul că viceprimarul a dat citire doar numărul hotărârilor, nu şi numele acestora. Motivul pentru care a fost făcută plângerea penală este că viceprimarul ar fi încălcat regulamentul.

    „Mai mult decât atât, atunci când le-a supus la vot (n.r. proiectele de hotărâre), a solicitat să se voteze numai pentru opţiunea „pentru”.

    Deşi i s-a atras atenţia că modul în care procedează este unul abuziv, întrucât trebuie să supună la vot şi opţiunile „contra” sau „abţineri” pentru fiecare punct de pe ordinea de zi, preşedintele de şedinţă (n.r. Cornel Ionică) a continuat să procedeze de maniera mai sus arătată, nefăcând nicio referire la opţiunile mai sus arătate. (…)

    Acţionând de maniera descrisă, preşedintele de şedinţă Ionică Constantin Cornel a săvârşit infracţiunea de abuz în serviciu prin îngrădirea unor drepturi”, se arată în plângerea depusă de Neacşu atât la Parchet, cât şi la Poliţie.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90