930×122 CAPRA 5

    Ionita.si.Pendiuc.001

    Marin Ioniţă, la 84 de ani

    Scriitorul Marin Ioniţă a fost astăzi sărbătorit la Primăria Piteşti, cu ocazia împlinirii vârstei de 84 de ani. Cunoscutul autor a primit un tort şi flori din partea municipalităţii.

    Evenimentul a fost marcat şi de un dialog inedit între cel aniversat şi primarul Tudor Pendiuc. „La un moment dat, prin 2009, scriaţi undeva că speraţi ca primarul să îşi ţină promisiunea şi să vă dea un loc de veci! Ei bine, nu vreau să vă dau loc de veci, căci vă vreau cât mai mult printre noi!”, a spus edilul.

    „Primarul este diplomat, e potrivit pentru un erou de roman. Dar este un paradox: sunt aici, printre dumneavoastră, şi mă bucur de asta, dar nu am loc de veci, iar după ce nu voi mai fi degeaba voi avea loc de veci, pentru că nu voi şti unde este şi cum este amenajat!”, a replicat, în glumă, scriitorul.

    Marin Ioniţă este membru al Uniunii Scriitorilor din România şi cetăţean de onoare al municipiului Piteşti.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3