Donaris 930 x 122

miting

MĂRȚIȘOARELE OPRESC ȘIRUL MITINGURILOR DIN PIAȚA „MILEA”

După cum era anunțat, şi duminica următoare, pe 2 martie, ar fi trebuit să aibă loc un nou miting din seria celor desfășurate sub sloganul „Vrem Piteştiul înapoi”.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

De această dată, însă, Primăria nu a autorizat mitingul. Motivul invocat? ”Târgul Mărţişorului”, care are loc până pe 8 martie inclusiv chiar în Piaţa „Vasile Milea”.

Organizatorii acțiunilor de protest duminicale din Piața „Milea” suspectează că târgul ar fi fost amplasat acolo cu dedicație, tocmai pentru a opri șirul manifestațiilor de stradă. “Dar nu cumva le-au permis celor cu mărţişoare deliberat să stea acolo? Nu fusese vorba că Târgul Mărţişorului se va desfăşura în alt loc? Şi de ce tocmai în Piaţa „Milea”? De ce nu le-au permis în Piaţa Primăriei? De ce tocmai în singurul loc din Piteşti în care se pot organiza adunări publice?”, sunt întrebările celor care de câteva săptămâni încoace organizează în fiecare duminică miting, inclusiv cu revendicări critice la adresa administrației Pendiuc. Prin urmare, duminică, 2 martie, în Piața „Vasile Milea” nu va avea loc miting.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90