930×122 CAPRA 5

    ACCIDENT_MUNTENEGRU

    Martor: Șoferul autocarului a depășit cu mult limita maximă de viteză

    Declarația unui martor, un bărbat care a scăpat cu răni ușoare din accidentul produs aseară în Muntenegru, conturează ipoteza că vinovat de producerea tragediei a fost șoferul autocarului.

    Martorul, citat de Știrile Pro TV, spune că șoferul a circulat cu aproximativ 90 de km pe oră, în condițiile în care în zona respectivă limita maximă de viteză este de 50 de km pe oră. Pe de altă parte, bărbatul povestește că pasagerii care nu aveau legate centurile de siguranță au scăpat cu viață.

    „Am lovituri destul de puternice pe corp, dar nu cu efecte majore. Am doar câteva zgârieturi… Eu am căzut din autocar în timp ce se rostogolea. Șoferul a încercat să depășească la intrarea într-un viaduct, accelerând. Am început să strigăm la el să încetinească! A accelarat, a încercat să evite mașina din față și a sărit peste parapet. Limita de viteză a fost de 50 de km pe oră, iar el avea undeva pe la 90 de km pe oră! Nu ne grăbeam, aveam timp să ajungem… Cei care n-aveau centuri de siguranță au fost cei care au scăpat, pentru că au fost aruncați din autocar!”, a declarat martorul scăpat aproape teafăr din teribilul accident.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3