MAȘINĂ ATLASSIB, ACCIDENT PE DN 7 | ePitesti
Jupiter 930 x 122

accident

MAȘINĂ ATLASSIB, ACCIDENT PE DN 7

UPDATE: La ora 16:35 Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat că circulația în zonă s-a reluat în condiții normale.

Citiți și: ACUM: ALERTĂ LA POLIȚIE. BĂRBAT DISPĂRUT

Mașină Atlassib, accident pe DN 7. Cu doar câteva minute în urmă, un accident rutier a avut loc pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, la km 137, pe raza comunei Cotmeana, în satul Zamfirești.

În accident au fost implicate două mașini: un TIR și o autoutilitară Atlassib de curierat cu două semiremorci. Circulând dinspre Vâlcea, șoferul de la Atlassib a frânat brusc. O semiremorcă a intrat pe contrasens, lovind TIR-ul (încărcat cu saltele), care a fost propulsat în șanțul de pe marginea drumului.

Citiți și: FURIE ÎN POLIȚIA ARGEȘ. E CĂUTAT ȘI ÎN GAURĂ DE ȘARPE

Șoferul TIR-ului, un cetățean polonez în vârstă de 41 de ani, a fost rănit. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, avea plăgi tăiate în zona frontală și pe mâini și un hematom parietal stâng. A fost transportat cu o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. Conducătorul de la Atlassib, de 46 de ani, din București, s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Circulația auto în zonă se desfășoară îngreunat, pe un fir alternativ, anunță Centrul Infotrafic al Poliției Române. (Foto: Arhivă)

 

Jupiter 555×222
Nisan 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066