NOR CURIER 930X122

Arges

MAȘINĂ BLOCATĂ ÎN APĂ! POMPIERII, ÎN ALERTĂ

Ploile abundente căzute zilele trecute în județul Argeș au inundat câteva gospodării. Proprietarii au cerut ajutor de la pompieri, care au intervenit cu promptitudine pentru evacuarea apei.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

La două gospodării din comuna Albota au intervenit pompierii piteșteni. Cu ajutorul motopompei din dotare au fost evacuați aproximativ 380 de mc de apă (300 de mc dintr-o gospodărie și 80 de mc, din cealaltă). La fața locului a acționat cu două buldoexcavatoare și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate.

O intervenție similară a avut loc și într-o curte a unei locuințe din comuna Buzoești. Un echipaj cu o autospecială de la Secția de Pompieri Costești a evacuat cu motopompa circa 40 de mc de apă.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Un incident mai deosebit a fost gestionat de un echipaj cu o autospecială de la Garda de Intervenție nr. 2 Vedea. Echipajul a intervenit în comuna Vedea, satul Prodani, pentru scoaterea din apă a unui autoturism rămas blocat în timp ce traversa un pârâu umflat de precipitații. Cele două persoane aflate în autoturism au ieșit singure din mașină, aflându-se deja pe mal în momentul sosirii pompierilor. Autoturismul a fost scos din apă de pompieri cu ajutorul cordițelor de salvare. (Foto Arhivă: ramnic.ro)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3