New Profesional Consult 930 x 122

autoutilitară

MAȘINĂ CU LEMNE, OPRITĂ ÎN TRAFIC ÎN MICEȘTI – CE AU GĂSIT POLIȚIȘTII

Poliţiştii din Bascov au oprit ieri pentru control o autoutilitară încărcată cu lemne care circula pe drumul comunal 211 Miceşti, condusă de T.I.D., în vârstă de 23 de ani, din comuna Mălureni.

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

În urma verificărilor poliţiştii au stabilit că numerele de înmatriculare montate pe autoutilitară fuseseră radiate de autorităţile germane în luna ianuarie a acestui an și că în martie ele au fost semnalate ca fiind furate din Germania.

A fost întocmit dosar penal, iar plăcuţele de înmatriculare, permisul de conducere al șoferului şi documentele autoutilitarei, ridicate de polițiști pentru continuarea cercetărilor.

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

De asemenea, poliţiştii au mai stabilit că materialul lemnos transportat în autoutilitară nu corespunde din punct de vedere al speciei menţionate pe avizul de însoţire. Conducătorul auto a fost amendat cu 2.000 de lei. În plus, cantitatea de 1, 23 de mc de lemn pentru foc a fost confiscată şi predată Ocolului Silvic Piteşti. (Foto Arhivă: libertatea.ro)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90