930 x122 grota rece

accident

AccidentMortalMaracineni21

MAȘINĂ RĂSTURNATĂ ÎN MERIȘANI! FEMEIE ȘI FETIȚĂ DE 6 ANI, RĂNITE!

Nici weekend-ul acesta nu a fost lipsit de evenimente rutiere pe drumurile din județul Argeș. Mai multe accidente rutiere au avut loc fie din cauza vitezei, fie a neatenției sau a depășirilor neregulamentare. Două dintre ele s-au soldat cu persoane rănite.

Citiți și: News ALERT: Accident grav în Argeș, acum!

Un prim accident de circulație s-a produs pe raza comunei Merișani. O șoferiță în vârstă de 33 de ani din Mușătești, în timp ce conducea un autoturism din direcția Curtea de Argeș către Pitești, s-a angajat, potrivit Poliției Argeș, într-o depășire neregulamentară. A pierdut controlul asupra volanului, iar mașina s-a răsturnat în afara părții carosabile. Șoferița și o fetiță în vârstă de 6 ani, tot din Mușătești, pasageră pe bancheta din spate, au fost rănite.

Un al doilea accident a avut loc în dreptul comunei Poiana Lacului. În timp ce conducea un autoturism dinspre Pitești către Vedea, un piteștean de 36 de ani nu a adaptat viteza la carosabilul umed din cauza ploii și a pierdut controlul asupra volanului. Autoturismul a ieșit de pe drum și s-a lovit de un cap de pod. Atât șoferul, cât și o pasageră din mașină, de aceeași vârstă cu șoferul și tot din Pitești, au fost răniți. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Argeș: Șofer total inconștient! S-a îmbătat de 1 Mai și a provocat un accident grav

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3