Donaris 930 x 122

autostrada

MAȘINI DE LUX CĂZUTE DE PE TRAILER (VIDEO DE LA FAȚA LOCULUI)

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând de la ora 16:15 pe autostrada A1, pe sensul de mers Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 20, circulația va fi oprită în mai multe reprize de câteva minute pentru coborârea autoturismelor de pe o autoplatformă. În momentul în care va fi ridicat autotrenul este posibil ca circulaţia să se întrerupă pentru o perioadă mai lungă.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Amintim că un autotren care transporta autoturisme noi Mercedes a intrat în glisiera mediană, care desparte cele două sensuri, iar banda a doua s-a blocat. Accidentul nu s-a soldat cu victime. Cauza pentru care șoferul a pierdut controlul asupra volanului nu este precizată. La momentul accidentului ploua, iar carosabilul în zonă era umed.

Citiți și: Se întâmplă ceva fabulos pe Autostrada Pitești – Sibiu! În sfârșit!

„Întrucât se vor forma coloane de autovehicule, le recomandăm conducătorilor auto care le încheie să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei care se apropie din spate să frâneze din timp.”, anunță Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Un martor ocular a filmat la locul accidentului.

UPDATE: Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la ora 19 circulația a fost reluată pe ambele benzi ale sensului de mers Bucureşti – Piteşti la kilometrul 20. (Foto și video: Facebook Info Trafic Pitești Alexandra Maria Teodorescu)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3